Mustafa Kemal Paşa Anaokulu
EMREZ MAH. 187 SK. MUSTAFA KEMAL PAŞA ANAOKULU BLOK NO 2 GAZİEMİR / İZMİR

VİZYON

Laik ve bilimsel bir eğitimle adalet duygusu gelişmiş, insan haklarına saygılı, çevreye ve doğaya uyumlu bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz,Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, Dünya´da eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirerek, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak,Okul çevresine; Eğitim, öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.

İkili Öğretim

Sabahcı 07:30 Giriş 13:20 çıkış Öğleci 13:20 Giriş Çıkış 17:00 15:20 Çıkış

İL MERKEZİNE 10 KM İLÇE MERKEZİNE 3 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi